divider suri yoga

Prieteni Suri Yoga

suri yoga alina burla 11

Aici găseșți membri ai comunitățîi care sunt artișți, artizani, bucătari, ghizi sau pur și simplu ne inspiră.


Aici poți află cum ne-am găsit și cum i-am văzut eu la început cu lucrurile faine pe care le fac. Și, bineînțeles, aici poți fi tu :). Scrie-mi pe site dacă ți-ar plăcea să faci parte din comunitatea noastră, Suri People :). Te aștept!

nico

Nico Lazăr

Saturday, cheat day?! sau…everyday cheatday?  
Iată povestea despre Nico - această Georgeta sub acoperire (inside joke :P) una dintre cele mai prezente persoane la clasele noastre de yoga. Nico e o începatoare extrem de determinată, și care vă recomandă clasa Restore și Yin Yoga. Nico ne-a pierdut în pădure, și, cu toate că știm asta, încă o mai credem când ne arătă drumul, așa de determinată știe să fie . Nico ne gătește și ne încântă și când s-a mutat, a ales așa încât să încăpem toți la masă – Nico e o inimoasă! Pe lângă asta, prietenii îi spun Nico PRĂJITURĂ pentru că Nico, prăjiturește că nimeni altă. O găsiți, pe facebook, și sub denumirea de Cioccolata et amore și pentru cei care se încumetă să o caute, vă garantez că nu scăpați fără să cumpărați cioccolata…și ea vă pune și un pic de amore.

gabi secarea

Gabriela Secărea

Îți povestesc despre o prietenă a Suri-Yoga: Gabriela Secărea She is a LADY, fragile... like a BOMB. Ne-a învățat că femeile se îmbină demențial cu motocicletele, dacă visezi MARE ajungi HUGE și că yoga YIN merge cu VIN . Pasiunea ei, este să meșteșugărească în atelierul ei, unde face BIJUTERII. Știi, când te gândeșți la ceva personalizat și nu știi la cine să apelezi?! Gândește-te la J Kult. . Iți poți face ceva care să te reprezinte, și dacă nu știi ce, răsfoiește-i site-ul! Sigur te inspiră . Și-a expus micuțele opere de artă în Franța, în Amsterdam și la New York. So dream huge, lady! And may your wings carry you wherever you may want!!

madalina

Mădălina Ben

Oameni talentați - oameni frumoși Pe Mădălina am cunoscut-o printr-un comment pe Facebook . I s-a părut interesantă postarea mea legată de yoga și a ales să exploreze clasele 𝐒𝐮𝐫𝐢 𝐘𝐨𝐠𝐚 𝐨𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞. A venit la yoga... cred că i-a plăcut că a scris minunat despre prima clasă la care a participat... sau nu i-a plăcut?! a zis ceva de un sentiment de „𝐡𝐢𝐩𝐨𝐩𝐨𝐭𝐚𝐦" în anumite posturi... de fapt nu! Prin asta mi-a arătat cât de deschisă, creativă și amuzantă e! Și dacă asta nu a fost destul, mi-a trimis rochiile pe care ea le face. Artă imprimată pe pânza. Așa că, dacă vrei să porți un 𝐯𝐚𝐧 𝐆𝐨𝐠𝐡 vara asta, Mădălina ia comenzi. O găseșți pe facebook @atelierulluicocon sau... la clasele de yoga .

madalina klement (atelier m)

Mădălina Klement

O aducem în rândul #suripeople pe Mădălina Klement. Pe Mădălina am cunoscut-o cu vreo trei ani în urmă, la una dintre întâlnirile grupului #schimbdecarti. Ea este volubilă, una dintre prezențele care te animă și care te fac să devii interesat de ce spune și de felul în care spune lucruri, fie ele despre cărți, experiențe sau oameni . Apoi am aflat că ea face rochii, tricouri, genți și alte lucruri, pe care le personalizează absolut magic, cu migală, prin picturile pe care le face... și nu m-am putut abține să nu îi comand o mandală personalizată, pe care mi-a pictat-o pe un zafu NUMAI AL MEU! vrei ceva pentru ține sau pentru un cadou unicat?! Te poate ajută! Gășiți detalii și pe facebook pe Atelier M, care este un atelier de croitorie în toată regulă construit de ea , și între timp, caută pe Bazar mandalele pictate, pe care le-a pus pe lucruri care se potrivesc cu yoga și alte lucrușoare personalizate.

swit

Swit Rox

Here coooomes: Swit Rocs . Prima oară când am văzut-o pe Rox la finalul unui curs de public speaking, la care m-am dus că spectator, cred că am mărturisit că îmi place vinul... o fi fost de asta, că peste câteva luni, m-am trezit cu o invitație într-o excursie în Iordania, pe nepusă masă, așa cum mie mi se potrivesc cel mai bine - și a fooost de poveste. Rox e un călător prin viață și prin lume. Rox e un povestitor savuros (acest termen l-am luat de la ea dar doar pentru că o descrie la fel de plin cum îl rostește ea). Rox e curioasă. Rox e fermecătoare. Rox e colorată. Rox râde mult. Și Rox s-a apucat de scris ÎN SFÂRȘIT! S-a apucat să povestească, așa cum a simțit ea, experiențe de peste tot din lume, în felul ei, în care nu te poți opri din citit - o găseșți pe facebook cu @switrocs dacă eșți curios sau pe Zile și Nopți, cu articolele ei pline de culoare și savoare “Hai-hui cu Swit Rox”.

Cosmin Pintoc

"Frumusețea este în ochiul privitorului"... în cazul asta, în LENTILA privitorului . Vi-l povestesc pe Cosmin Pintoc. Cosmin face poze...de fapt nu face poze, el îmbunătățește realitatea și suspendă clipele în imagini. Este genul de fotograf care știe în ce colț de pădure să mergi la ora 4 și unde să te muți la ora 6, astfel încăt să-ți pice lumin...întelegeți voi!! Acel om care face asta cu pasiune și răbdare, astfel încăt oricăt de stăngaci ai fi la început, reușește să te aducă în punctul în care să străluceșți! Îl gășiți pe facebook, dacă vreți să vă tragă în chip Cosmin Pintoc Și vă las să căutați pe Bazar, unde găsiți câteva poze alb-negru, că, zice el, „sunt mai intense”.

Eliza Andreea

Suntem mândri să o avem între Suri People pe Eliza. Ea găsește plăceri mici în colțuri liniștite, alături de o carte, la un pahar de spumant cu poveșți la fel de efervescente și nu se teme să-și arate nemulțumirea față de cât de greu e să pedalezi la deal...până în vârful pantei își vinde bicicletă, sus se răzgândește și până jos își face planuri să-și ia altă mai bună așa, cum facem toate, dar nu toate avem tăria să o recunoaștem. Și, pe lângă asta, manufacturează ceasuri, sau panouri decorative cu LICHENI . Da, da! Licheni... sunt plante, nu animale. Fain de tot ce am văzut făcut de ea : ceasuri de perete, decorațiuni pentru bucătărie sau chiar pentru baie (că ei apreciază umezeală și întunericul de acolo ). Vă las câteva poze pe Bazar, și pe ea o gășiți pe FB @eliza andreea (mi-a dat altă poză cu ea, dar eu am recunoscut-o mai mult în asta ).

bazar Roxana pana

Roxi Pană

Azi o aducem în  Suri People pe Roxi Pană. O prezență remarcabilă, un om fain care se dezvoltă continuu, prin interacțiuni și experiențe diverse, pe care, apoi, le împartășește cu ceilalți. Ea este psihoterapeut și sexolog, și își completează activitatea cu remedii alternative pentru minte și corp - prin remedii florale Bach și Yin Yoga - dacă nu șțiți ce-s alea...că alți profani din zona , puteți să descoperiți pe site-ul ei www.roxanapana.ro sau să o întrebați detalii pe facebook și insta sub același nume. Am învățat de la ea că rădăcina unei probleme trebuie tratată, nu doar simptomele, și că să facem asta, eficient, trebuie să ne aliniem toate planurile: fizic, mental, spiritual...cam că planetele, așa. A... și gătește. Vegan. Și ne spune ce face și cum, pe www.reteteverzi.ro

No Mad Market

Pentru mine Pandemia a venit cu schimbări mari și mulți oameni noi pe care i-am cunoscut. De vină pentru doi dintre ei a fost NoMad Kind Market – unde s-au adunat o serie de oameni care au început să facă troc. Eu știam yoga și voiam să arăt mai bine în spațiul virtual, așa că, prima dată am primit mail cu: Lexi . A fost un Game! Set & Match! Ni s-au “aliniat chakrele” )) după cum spunea ea la un moment dat de numa` numa` . S-a plâns ea la început că îi e frică să coboare din pat după zilele cu practică de yoga, dar cred că i-a plăcut…pentru că ea m-a ajutat să am un nou look și un nou ton pe facebook și Instagram și mie-mi place tare. Și am tot încurajat-o și până la urmă a ajuns să stea pe cap….și m-a tot încurajat și eu tot n-am ajuns să postez un filmuleț…dar sigur urmează. Lexi este de capul ei cu job-ul…adică e freelancer, ceea ce e foarte mișto și foarte greu în același timp! Vă spun eu asta! Dar face foarte bine ce face și are un suflet la fel de mare că voința !! Așa că, dacă vreți să vă ajute ea cu comunicarea, nu ezitați! O gășiți pe Insta Lexi Creative House. Și al doilea mail ne aduce în prezent: A fost o dată că niciodată, că dacă n-ar fi nu s-ar poveșți, o fată…cam așa e povestea mea cu Bianca – față pricepută la site-uri și răbdătoare, din spatele acestui preafrumos site. Pe ea am primit-o de la NoMad și nici măcar nu am apucat să fac ceva pentru ea. Iți imaginezi? Ce să îți spun? Că știe ce face și m-a ghidat prin diverși pași de achiziție site, prin 2 mailuri și trei rânduri? Că e răbdătoare și îmi face toate mofturile?! Că îți explică astfel încât să înțelegi chiar dacă eșți pe lânga subiectul calculatoare? Știi când iți doreșți ceva atât de mult că până la urmă se întâmplă?! Mi-am dorit un site, unde să pot pune tot ce am pus pe facebook și MAI mult . Și IATĂ! Bianca mi-a făcut visul realitate! Așa că, dacă vrei un site caut-o pe Bianca Ionel! Pe ea o găseșți pe www.biancaionel.com

nico&barni

Nico & Barni

I-am cunoscut pe Nico și pe Barni acum aproape trei ani jumătate. Nico cosea de atunci. Personaliza semne de carte, împodobite migălos cu tipare tradiționale . Între timp, și-a dezvoltat gama de produse pe care le manufacturează, întrând în mișcarea "zero plastic" prin promovarea plaselor și papucilor împletiți din paie. Ea coase în continuare semne de carte , dar împodobește și tricouri făcute din fair tradded cotton. I s-a alăturat și Barni și face lămpi vintage și piese de mobilier personalizat și împreună au ajuns "de poveste" pe site-ul lor https://romanianfairytales.ro/. Când te gândeșți că vrei ceva personalizat, fie pentru ține, fie pentru cadouri, ia în calcul să personalizezi cu adevărat . Îți las pe Bazar câteva fotografii cu produsele lor.

Dan Săvulescu

Acesta este Dan, prieten Suri. Știi bărbatul acela atent la detalii, care poate asorta o ținută cu o personalitate și are răbdare la cumpărături? Ihim...da! EXISTĂ!! Acum că ți-am stârnit interesul, să ți-l mențîn treaz . Dan face bijuterii personalizate, leather work și miniaturi. Este omul detaliului, este cel la care să apelezi atunci când cauți să faci o bijuterie care să te poarte! Un portofel și util și extrem, DAR EXTREM de frumos și bibilit, cu ață asortată și cu cataramă potrivită. Pe lângă asta-i pasionat de mașini și viteză, unde-și topește energia, de nu-i tremură mâna la operele de artă în miniatură ce-i ies. Vă las câteva modele pe Bazar, și dacă vreți să vă delectați mai mult, îl găsiți pe facebook Dan Săvulescu.