divider suri yoga

Clase suri yoga

suri yoga alina burla 7

clase online Suri Yoga

Hey :),
Mă bucur să te văd pe site-ul Suri Yoga. Yoga a fost și încă mai este pentru mine o călătorie interesantă și de aceea, în aceasta perioadă delicată, am fost motivată să continui această practică bogată alături de tine și să descoperim împreună frumosul, echilibrul și armonia.

Am adaptat clasele astfel încât să iți pot oferi suportul online necesar pentru a înțelege aliniamentul în posturi și curgerea dintre ele, păstrând varietatea claselor – Hatha, Ashtanga, Yin sau Vinyasa – dându-ți astfel posibilitatea să alegi ceea ce ți se potrivește.

Dacă nu te poți hotărî asupra practicii tale, scrie-mi pe site și ne putem întâlni la o clasă individuală să ne cunoaștem mai bine. Apoi, să mă lași să te ghidez în alegerea celei mai bune variante de yoga pentru tine, corpul și mintea ta.

Dacă te-ai hotărît, pregătește-ți coltul tău de yoga cu planta ta preferată sau acel ceva care te inspiră la liniște și calm, aprinde o lumânare, poate un bețigaș parfumat și te aștept pe saltea.
Namaste!

CLASE DE YOGA
- Stil -

Ashtanga Half Led

Practică dinamică pentru tine, dacă ai cunoștințele de bază despre asane.

Yin

Practică subtilă, calmă, la saltea pentru momentele în care simți nevoia să te reîntorci la tine. Sau dacă simți că cee ace are nevoie corpul tău este să se detensioneze profund. Este potrivit pentru tine, indifferent de nivelul de practică.

Hatha

Miscare calmă. Asane menținute pentru mai multe respirații. Începătorii sunt bineveniți.

Vinyasa

Este practica dinamică, cea care te ajută să lucrezi corpul și să aduci atenția pe saltea prin mișcare. Este pentru tine, după ce ai participat la câteva clase lente.

Posturi de yoga

Dacă vrei să ajungi la anumite posturi, spune-mi si o să lucrăm împreună pentru a construi ce e nevoie pentru a ajunge acolo.

Mindfulness
- Stil -

Meditație ghidată

Când simți că este nevoie să te întorci la liniște, însă nu reușești singur, poți alege să încerci să o faci cu sprijin. Tu vei face toată munca grea, eu doar voi fi acolo să te sprijin.

Exerciții de respirație

Exercițiile de respirației te pot ajuta să crești capacitatea pulmonară și să crești anduranța la efort, să oxigenezi organismul și, după cum ne arată știința te ajută să calmezi mintea în situații care îți pun la încercare limita de confort.

Yoga nidra

Yoga nidra este considerate somn conștient. În cadrul claselor de yoga nidra inviți relaxarea in corpul și mintea ta.

ORAR SURI