divider suri yoga

Bazar

Ai ajuns la BAZAR!! Ai de descoperit o mulțime de comori! De la bijuterii, tablouri, haine pictate, prăjituri, ture ghidate la munte, cu bicicletă sau cu SUP-ul, marketing online, fotografie, IT-iști care fac site-uri … you name it, we have it! 
Toate sunt afaceri mici, locale. Toți promovăm lucrul bine făcut, calitatea și pasiunea pusă în ceea ce facem! Ești exact unde trebuie! Acum doar să ne spui de ce ai nevoie!

Cioccolata e Amore

Ai ajuns în bucătăria cu miros de crema de ciocolată și vanilie. Aici SIGUR vei fi prins cu degetul în crema de la tort. Intră și alege, sau vorbește cu Nico și ea îți va face o prăjitură după poftă inimii.

divider suri yoga
Iulia Barbu Photography

Ai o afacere și vrei să îți schimbi imaginea, dar nu prea ai idee ce fel de fotografii să faci? Ai un moment special în viață ta și vrei să îl păstrezi? Sau poate împreună cu familia?

J Kult

Aici găsești cutiuță cu bijuterii de aur și argint, aici găsești piese unicat și poate, te lași purtat de imaginative și ceri una pe formă sufletului tău – Gabriela te ajută!

Cosmin Pintoc

Vrei o fotografie într-un decor natural, relaxat, dar cu lumina perfectă pe față? Cheamă-l pe Cosmin!

divider suri yoga
Roxana Pana

Vrei să încerci psihoterapie? Sau poate vrei să mergi mai departe și să încerci o abirdare holistică? În oricare din variante, Roxi te ajută.

Romanian fairy tales

Ești activist ecologist sau poate doar vrei să trăiești conștient și să faci alegeri cu impact redus asupra mediului? Vrei să te întorci la natural? Spui NU plasticului?

Atelier M

Vrei să ții în dulap fete zâmbitoare? Caut-o pe Mădălina Klement de la atelier M și puneți la cale, împreună, ce zâmbet vei purta mai jos de zâmbetul tău.

divider suri yoga
Atelierul lui Cocon

Vrei să îți croiești ceva din în sau muselină? Vrei să porți un Van Gogh sau Monet.

Eliza Andreea

Vrei un tablou cu licheni pentru un cadou? Ia două! Vei vrea și tu unul!

Swit Rocs

Ai chef să te delectezi cu o poveste și, poate, să planifici și un weekend departe de casă, sau poate chiar o vacanță? Ia-o pe Rocs cu ține la cafeaua de duminică și vezi pe unde te mai poartă!

divider suri yoga
Bianca Ionel

Vrei un site că al meu? Bine, nu că al meu de fain, dar vrei un site al tău?

Alexandra Achim

Vrei să comunici smart pe Facebook și Instagram? Vrei o persoană cu care să te înțelegi lejer?

Dan Savulescu

Vrei o bijuterie deosebită, poate o miniatură absolut spectaculoasă sau un portofel, din piele, unicat?